4

Nyår idag tydligen. Jag ska sitta här ensam hemma och ha tråkigt, eftersom min mor är bortbjuden. Eller ska jag? Daniella kanske ska komma hit. Lyssnar för tillfället på min mamma när hon snackar med Daniellas mamma i telefon. Daniella är så liten, så hennes mamma måste prata med min mamma. Hehe. Hehe.

Nu blev det av! Är glad_chey eftersom Danni är söt_chey.
Nu ska jag äta frukost. Tjingaling. Gott nytt jul och God år.


3

Satt uppe till 3 och spelade Draw my thing med Klara och Ellen. Det var helt klart värt det. Inte skrattat så mycket på länge, så jag tycker jag förtjänade det.


Jag känner mig som Alice för tillfället. Började asgarva utan någon som helst anledning. Och nu ska jag sluta skriva på detta värdelösa inlägget, för det leder ändå ingenvart.


2

Imorgon så ska jag åka in till stan och köpa massa saker till min Party Poison-kostym (Se bild nedan).

Jag och Ellen ska klä ut oss till Party Poison & Kobra Kid till konserten, and it's gonna be awesome!
Vi ska inte  bara ha kläderna till konserten. Det kommer ju bli en rolig sak att ha i framtiden också.
I vilket fall som helst så har min mor köpt jeansen till mig. Ellen har en blå jacka hon ska fixa till. Min uppgift är att köpa masken och peruken. Ska ha peruk, för jag orkar inte färga håret rött.

Peace out

1


Jag har inte bloggat sen jag skrev 8D och :3 i vartenda mening, det vill säga, på ganska många år. Så detta kommer bli riktigt intressant! Kan ju ta och berätta lite om mig, eftersom det kan vara ganska bra att i alla fall förstå sig på mig LITE för att kunna läsa min blogg.
Jag är en tjej på 17 år som bor i Göteborg med min far och i Stenungsund med min mor. Jag har två råttor som är mina bästa vänner och jag sitter för det mesta vid datorn. Eller, ja, jag sitter ALLTID vid datorn. Jag ska till hösten gå om gymnasiet. Ska börja Teknik/Programmering. Är alltså intresserad av programmering av hemsidor och dylikt.
Har inte så mycket annat att skriva.

Ses 8D :3 :3 8D

RSS 2.0